Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4492 advertenties
Top Partners
Wehkamp.nl
Fonq.nl
► Echt HEMA
► ... meer Partners

Trouwen op het strand; trouwlocatie aan zee

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 10 augustus 2017  |  Verloopt op woensdag 8 november 2017
4035 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
DeZeemeeuw
Land
Nederland
Woonplaats
Noordwijk
Website
Bekijk alle
advertenties van DeZeemeeuw
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Postcode
2202 JM
Plaats
Noordwijk
Provincie
NL - Zuid-Holland
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Trouwen op het strand; trouwlocatie aan zee

Bij strandpaviljoen De Zeemeeuw in Noordwijk kun je het hele jaar door trouwen op het strand! Lunch of brunch, de officiële huwelijksplechtigheid, bruidstaart en bubbels, receptie, barbecue, amusediner en feestavond…bij de Zeemeeuw wordt het een echt feest! Liggend aan de voet van de vuurtoren, op het strand van Noordwijk, met een magnifiek uitzicht op zee, biedt dit gezellige paviljoen met zijn bars, open haarden, tafels van strandhout, grillbars, open keuken, strandjutters- en scheepscuriosa jullie alles wat je van zo’n belangrijke dag mag verwachten. Kijk eens voor een beschrijving van alle arrangementen en prijzen op onze website www.zeemeeuw.com.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 14912 gebruikers, 4492 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.