Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Social media marketing

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
47 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
social-media-pr
Land
Nederland
Telefoon
040-7370319
Woonplaats
Eindhoven
Website
Bekijk alle
advertenties van social-media-pr
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Overeen te komen
Postcode
5652 CN
Plaats
Eindhoven
Provincie
NL - Noord-Brabant
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Social media marketing

Socialmediapromotor
“90% van de ondernemers erkent “iets” met social media te moeten gaan doen. De resterende 10% is hard bezig om marktleider te worden.”

Social media marketing
Je realiseert je dat je “iets” moet gaan doen met social media?
Het ontbreekt je aan tijd, kennis of mankracht?
Je hebt simpelweg geen inspiratie om regelmatig nieuwe berichten op verschillende kanalen te plaatsen?
Je bent allergisch voor “half werk” en wilt je social media marketing dan ook professioneel inrichten?
Naamsbekendheid, relatiebeheer & branding
Social media marketing is essentieel voor het in beeld blijven bij je doelgroep en het werken aan een positief beeld (relatiebeheer). Zorgen voor een prettige relatie betekent zorgen voor een positief beeld van jou als bedrijf (branding) en zorgen dat wanneer je klant denkt aan een nieuwe inkoop, hij dan direct aan jou denkt (naamsbekendheid). Dit alles resulteert in een hogere omzet. Socialmediapromotor is dé specialist op het gebied van social media marketing. U kunt al uw social media activiteiten professioneel bij ons uitbesteden. De klant “ontzorgen”, korte lijnen, snel schakelen en persoonlijke aandacht kenmerken onze manier van werken.

No cure no pay
Socialmediapromotor heeft ruim 10 jaar ervaring. Als specialist van social media marketing zijn wij betrokken, denken met u mee en besparen wij tijd door uw social media activiteiten veilig uit handen te nemen. We werken voor bedrijven in elke regio, van elke grootte en uit elke branche. Socialmediapromotor belooft geen resultaten, wij garanderen succes. Om die reden werken we op basis van no cure, no pay. Wil je weten wat no cure no pay concreet betekent of heb je interesse in een gratis social media analyse? Vul dan onderstaand formulier in.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.