Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4373 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Verstopt riool Heerhugowaard

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 14 november 2017  |  Verloopt op maandag 12 februari 2018
26 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Rioolontstoppen
Land
Nederland
Telefoon
0631302689
Woonplaats
Amsterdam
Website
Bekijk alle
advertenties van Rioolontstoppen
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
1081KE
Plaats
Amsterdam
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Verstopt riool Heerhugowaard

Riool verstopt in Heerhugowaard?

In dat geval kunt u het best direct contact opnemen met dé rioolspecialist van Heerhugowaard en omgeving, de Riool Ontstoppingsbrigade. Vanwege het feit dat Heerhugowaard ingepolderd is, en meest op veengrond gebouwd is, heeft het gebied veel last van verzakking en inklinking van de grond. In de grond ligt het gehele rioolstelsel, en in verzakkende grond, verzakt het rioolstelsel mee.

Wij richten ons op het vakkundig en schoon ontstoppen van afvoeren bij particulieren en bedrijven. Zonder grote kantoren, telefonistes maar MET de modernste gereedschappen, en de kennis en kunde om met de juiste techniek snel en proper een rioolprobleem te kunnen verhelpen. Daarom kunnen we onze diensten tegen zeer redelijke tarieven aanbieden. Bovendien wordt u bij ons wel écht geholpen buiten de reguliere werktijden, dus zeker ook in de nacht en in het weekend.Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15021 gebruikers, 4373 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.