Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4894 advertenties
Top Partners
Wehkamp.nl
Fonq.nl
► Echt HEMA
► ... meer Partners

Snel en succesvol Stoppen met Roken

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 12 juli 2016  |  Verloopt op vrijdag 11 augustus 2017
3202 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Sneup
Land
Nederland
Woonplaats
Leeuwarden
Website
Bekijk alle
advertenties van Sneup
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
27,50
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Snel en succesvol Stoppen met Roken

ROOKBLOK

Stoppen met roken is al heel lang uw uitdaging, maar u vindt het moeilijk om van uw verslaving af te komen. Rookblok is een snelle en makkelijke manier om van uw slechte gewoonte af te komen.
Stop nu met roken zonder nare bijwerkingen!

* U wordt weer snel fit
* U wordt weer snel sterk
* U wordt weer snel gezond

Rookblok is een 100% plantaardig kauwtablet met een mintsmaak dat het verlangen naar een sigaret onderdrukt en u snel helpt te stoppen met roken zonder onthoudingsverschijnselen en gewichtstoename. Met Rookblok neemt uw rookbehoefte snel af zonder dat u last krijgt van nare bijwerkingen.
ga snel aan de slag!

''Iedereen die wil stoppen met roken heeft daar goede redenen voor''

* Voelt u zich niet fit meer? Is uw conditie minder geworden?
* Is de kleur van uw huid grauw geworden?

Wilt u weer een gezonder uiterlijk, wittere tanden, beter kunnen proeven en ruiken? Stoppen met roken is nog nooit zo makkelijk geweest! De kans om te stoppen met roken is veel groter met Rookblok!

Veel mensen proberen verschillende middelen als hulp bij het stoppen met roken, maar helaas werkt het niet bij iedereen en veel middelen hebben nare bijwerkingen zoals:

* Acupunctuur - duur, er ziin meerdere behandelingen nodig
* Nicotinepleisters - duizelig, misselijk
* Nicotinekauwgom - mond en tand symptomen
* Nicotine inhalator - kriebel aan de mond en keel

Rookblok tablet vermindert het effect van het roken, daardoor wordt de terugval maximaal voorkomen op het moment dat u trek krijgt in een sigaret.

Rookblok kunt u iedere dag gebruiken om het verlangen naar nicotine te onderdrukken. Neem 's morgens 1 kauw tablet. Dit tablet langzaam opkauwen. U heeft dan 4 uur geen behoefte aan sigaretten. Vervolgens neemt u bij het eerst volgende moment dat u weer trek krijgt in een sigaret of na 4 uur het volgende tablet. U zult na enkele dagen merken dat de behoefte aan roken wegblijft waardoor u de tabletten kunt afbouwen.
gebroken sigaret

De Rookblok tablet neemt de trek in een sigaret weg, juist als u daar behoefte aan heeft, zoals na de maaltijd of bij een drankje. De behoefte aan een sigaret wordt veroorzaakt door de stof nicotine. Daarnaast zorgt de nicotine voor de aanmaak van endorfine in het lichaam. Als de endorfinegehalte in het lichaam zakt, protesteert het lichaam en krijgt u de behoefte aan een nieuwe sigaret.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 14573 gebruikers, 4894 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.