Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

2 Vakantiehuisjes in het westen van Ierland

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 1 februari 2018  |  Verloopt op woensdag 2 mei 2018
1473 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
eurocottage
Telefoon
+353.87.6686740
Woonplaats
Castlebar
Website
Bekijk alle
advertenties van eurocottage
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs
250,00 (vanaf)
Prijs-Optie
Per week
Plaats
Castlebar, Ierland
 OMSCHRIJVING

2 Vakantiehuisjes in het westen van Ierland

Onze 2 vakantiehuisjes te huur, gelegen aan de oever van het Derryhick meer tussen Castlebar en Pontoon in het graafschap Mayo in het westen van Ierland. Ideaal als uitgangspunt voor het verkennen van westkust. Een paradijs voor de hengelsport liefhebber (snoek, baars, zalm, forel). Prijzen vanaf € 250 per week, hetgeen inclusief, electra, olie voor centrale verwarming, handdoeken en beddengoed is. Wij hebben ook een boot met motor te huur. Ons cottage met 2 slaapkamers huist max 4 personen, terwijl ons huisje met 3 slaapkamers max 6 personen kan onderbrengen. Contacteer ons voor meer informatie of bezoek onze website


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.