Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4845 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

6-8 persoons villa in buitengebied Albatera, Costa Blanca

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 20 december 2017  |  Verloopt op dinsdag 20 maart 2018
498 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
ka-re
Land
Telefoon
0034-678303393
Woonplaats
Rojales
Website
Bekijk alle
advertenties van ka-re
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs
55,00
Prijs-Optie
Per dag
Postcode
03340
Plaats
Albatera
Land
 OMSCHRIJVING

6-8 persoons villa in buitengebied Albatera, Costa Blanca

Deze grote, gezellige, grote villa van 160m2, ligt in het buitengebied van Albatera op een grondstuk van ruim 1.000 m2, heeft een groot privé zwembad. Vanaf de overdekte terrassen (60m2) is een subliem uitzicht over de vallei helemaal tot aan Guardamar en aan de andere kant naar de bergen bij Crevillente. Het is een uitstekende plek om de batterij weer helemaal op te laden en uit te rusten in een heerlijke omgeving met veel privacy.
De villa is geschikt voor 6 personen. Er is een optie tot eventueel 2 personen meer. U zult hier zeker een rustige wandel/fiets/mountainbike vakantie kunnen doorbrengen. In de omgeving zijn veel plantages met granaatappels, citrusfruit, vijgen en wijngaarden. Hier kunt u de onder invloed van de Middellandse Zee en de omliggende bergen de zeer specifieke sfeer van het Spaanse platteland nog echt proeven.

In de dorpen Albatera en Crevillente, die op ong. 5 km liggen, zijn alle voorzieningen aanwezig: winkeltjes, supermarkten, restaurants, terrassen enz. enz.
Hier zijn wekelijks ook gezellige markten.
Ook de prachtige palmenstad Elche ligt dichtbij.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten: 55, 55 en 95€ per nacht, afhankelijk van het seizoen. Prijs om te overwinteren is 650€ per maand.
De gasten mogen gratis gebruikmaken van de aanwezige WIFI.

De winter doorbrengen in deze gezellige villa is heel goed mogelijk: er is een heerlijke houtkachel en een losse gaskachel en in alle andere ruimtes zijn elektrische kacheltjes.
Voor de zomer zijn er plafonfans en losse ventilatoren.

Kijk op de website van Ka-Ré Costa Blanca vakantiewoningen bij Paraje del Moco 107, voor uitgebreide informatie, veel foto’s, de prijzen en beschikbaarheid. U kunt online boeken.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15514 gebruikers, 4845 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.