Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5140 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Wilt u ruimte, rust en privacy tijdens uw vakantie?

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op zaterdag 13 januari 2018  |  Verloopt op vrijdag 13 april 2018
610 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
ka-re
Land
Telefoon
0034-678303393
Woonplaats
Rojales
Website
Bekijk alle
advertenties van ka-re
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs
72,00
Prijs-Optie
Vanaf
Postcode
03158
Plaats
Catral
Land
 OMSCHRIJVING

Wilt u ruimte, rust en privacy tijdens uw vakantie?

ZOEKT U RUIMTE, RUST EN PRIVACY IN EEN LANDELIJKE OMGEVING?

HIER KUNT U OVERWINTEREN VOOR 715 EURO PER MAAND!!

Dan is deze villa in het buitengebied van Catral wat voor u.

Deze grote, van alle gemakken voorziene, 130m2 grote villa, ligt op een grondstuk van ruim 2.400 m2, in het buitengebied vlakbij de echte Spaanse dorpjes Catral, Dolores. De villa is geschikt voor 6 personen.
Het grote natuurgebied El Hondo ligt vlakbij. Hier wonen meestal grote kolonies vogels en er worden fietspaden aangelegd vanuit Santa Pola.
Liggend aan het privézwembad (12x5) zult u genieten van de rust en kunt u de batterij weer helemaal opladen.
Rondom de villa is een grote, schitterend aangelegde mediterrane tuin met diverse soorten palmen, citroen- en sinaasappelbomen en mooie bloeiende planten en struiken. Er slingeren wandelpaden door de tuin en er zijn diverse leuke hoekjes. Het hele grondstuk is omheind en er is veel beplanting, dus volop privacy.
De hele villa is voorzien van centraal geregelde airco en is geschikt voor 6 personen
Het huis ligt midden tussen de landerijen en boerderijen, met en paar villa’s bij elkaar. Het gebied leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten.
Overwinteren en langere periodes huren behoort ook tot de mogelijkheden.

In het dorpje Catral, wat op ong.3 km ligt, zijn alle voorzieningen aanwezig zoals supermarktjes, goede restaurants waar u voor een zeer redelijke prijs kunt eten, gezellige terrassen enz. 2x per week is er aan het begin van de straat een markt.
’s Avonds heerlijk onder het speciale overdekte terras BBQ-en met lekker grote gamba’s, stukje vlees of vis en verse salade, `n lekker drankje erbij en uw dag kan niet meer stuk.
Kijk op onze website www.costablancavakantiewoningen bij Camino Hondo 57 voor uitgebreide informatie, foto’s, prijzen en beschikbaarheid.
http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/camino-hondo-57/Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15585 gebruikers, 5140 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.