Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Paardrijvakanties

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 8 maart 2018  |  Verloopt op woensdag 6 juni 2018
1498 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
alquife
Land
Nederland
Telefoon
0612044440
Woonplaats
Amsterdam
Website
Bekijk alle
advertenties van alquife
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs-Optie
Overeen te komen
Plaats
Alcudia de Guadix
Land
 OMSCHRIJVING

Paardrijvakanties

Paardrijden in Andalusië
Wij zijn een kleine organisatie gespecialiseerd in paardrijdvakanties, dag-, week en meerweekse tochten, in de prachtige Sierra Nevada. U kunt hier, ver van het massatoerisme, genieten van absolute stilte en ongerepte natuur. Onze uitvalsbasis is de manege van Manolo Ruiz in Alcudia de Guadix, zo’n zeventig kilometer ten oosten van Granada. Hij is een ervaren ruiten met tien Arabo-Andalusische paarden. Het is een kleine manege zodat er met uw persoonlijke wensen rekening gehouden kan worden. Ook kinderen kunnen aan deze vakanties deelnemen. Alcudia de Guadix ligt op een paar kilometer afstand van de A92, de autoweg die Sevilla met Almería verbindt, en is daardoor ook uitstekend bereikbaar vanuit Málaga, Granada, Alicante, Murcia en Madrid.
Een echte aanrader.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.