Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Mooi chalet aan meer van LUGANO te huur

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 6 maart 2018  |  Verloopt op maandag 4 juni 2018
1553 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
andre
Land
Italië
Telefoon
0543-475247
Woonplaats
Aalten
Website
Bekijk alle
advertenties van andre
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs-Optie
Overeen te komen
Plaats
Porlezza
Land
Italië
 OMSCHRIJVING

Mooi chalet aan meer van LUGANO te huur

Ligging.
Op een prachtig gelegen locatie pal aan het meer van Lugano verhuren wij ons nieuwe chalet gelegen nabij de plaats Porlezza. De ligging van het chalet is ca. 40 meter van het strand van het meer op een camping/park International Porlezza ligt net over de Zwitsers-Italiaanse grens aan de Italiaanse kant in de provincie Lombardije. De afstand vanaf Nederland is ruim 900 km.

Chalet.
Het chalet is voorzien van o.a. (satelliet)TV, parkeerplaats, veranda, gratis gebruik zwembad. Er zijn twee slaapkamers met 5 bedden (2 volwassenen / 3 kinderen). Keuken, badkamer en een uitgebreide inventaris zijn aanwezig.

Huurprijs
Al vanaf 250,- per week (inclusief gas,water, electra, parkeerplaats, toegang tot het zwembad,doch exclusief toeristenbelasting). Aanbetaling 25% met een minimumvan € 100,-. U hoeft geen reserverings- of boekingskosten te betalen. Restantbedrag te voldoen 2 maanden voor de huurperiode. Bed- en linnengoed zelf meenemen. Borg bedraagt € 100,- (voor de prijzen en voorwaarden zie de website). Verhuurperiode minimaal 1 week. Contract volgt na de door u getoond einteresse/beslissing; wij kunnen u desgewenst een optie van 1 week verstrekken (bedenktijd).

Park.
Het park is een echt Italiaanse camping welke is omgebouwd tot chaletpark. Echt kamperen lukt er niet meer; wel op de pal naast het park gelegen camping. Op het park treft u onder andere aan een mooi aangelegd zwembad, een voetbalveld, een tennisbaan, speeltuintje, een restaurant, etc etc.

Omgeving.
De omgeving is schitterend: mooie bergen, het Comomeer en Lago Maggiore zijn vlakbij. Ook bezoeken aan bijvoorbeeld Lugano, Milaan en Sankt Moritz zijn zeer de moeite waard.

Reis.
U kunt afhankelijk van de periode die u reist het beste per auto gaan. Route volgt na boeking.
Uiteraard kunt u ook gaan vliegen: een vlucht is de snelste wijze en er zijn zeer voordelig tickets te boeken !!! Desgewenst bemiddelen wij voor u bij de boeking van deze vlucht. Vluchten vanuit NL en Dld. Een autoreis is qua kosten vergelijkbaar aan benzine, tol en tijd.

Boeken/reserveren.
Voor meer informatie en boekingen bel (0543-475247) of mail en kunnen u voorzien van meer recente foto’s en eventuele andere door u gewenste informatie. Zie voor meer foto's, links e.d. alsmede overige voorwaarden en prijzen op onze website.

Twijfel niet om meer informatie aan te vragen;
met vriendelijke groet,

André Heersink
Dalweg 13
7122 BA Aalten
Email : a.heersink@freeler.nl - tel. 00 31 543 475247.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.