Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Luxe 5 persoons vakantie bungalow Holten

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 28 februari 2018  |  Verloopt op dinsdag 29 mei 2018
1950 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Reilink
Land
Nederland
Telefoon
0627134324
Woonplaats
Holten
Website
Bekijk alle
advertenties van Reilink
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
7451 TT
Plaats
Holten
Provincie
NL - Overijssel
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Luxe 5 persoons vakantie bungalow Holten

Gelegen net buiten het gemoedelijk centrum van Holten in het bosrijke en rustige recreatiegebied ''Mooi Holten ''bevindt zich bungalow ''De Ploeg''.
Deze bungalow is een perfecte verblijfplaats voor natuurliefhebbers, die willen genieten van rust en de rijke flora & fauna die Holten met haar Holterberg en haar verdere omgeving kent. Door de meer van 1000 m2 grootte bostuin rondom de bungalow,waant u zich midden in de natuur en heeft voldoende rust en privacy.

De bungalow beschikt over een royale serre en uitzicht op de sfeervol ingerichte bostuin,met vijver,diverse zitje en een blokhut.

Kiest U voor een heerlijke vakantie of lang weekend er tussen uit en bent U op zoek naar rust,natuur en Sallandsche gemoedelijkheid,dan kiest U voor Bungalow ''De Ploeg''.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.