Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4469 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Welkom op Recreatiepark de Eikenberg

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 18 september 2017  |  Verloopt op zondag 17 december 2017
242 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Harmsen-Verhole
Land
Nederland
Telefoon
06 200 51 934
Woonplaats
Arnhem
Website
Bekijk alle
advertenties van Harmsen-Verhole
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Postcode
6371TD
Plaats
Beekbergen
Provincie
NL - Gelderland
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Welkom op Recreatiepark de Eikenberg

We hebben de komende periode op Recreatiepark de Eikenberg in Beekbergen nog enkele chalets vrij. Het park is ideaal voor gezinnen en mensen die rust zoeken.

Recreatiepark de Eikenberg is het uitgangspunt voor een kennismaking met de Veluwe

In dit ongerepte natuurgebied komen wandelaars, fietsers en rustzoekers volledig aan hun trekken. Het recreatiepark ligt in een uniek stuk natuurschoon. Op enkele kilometers afstand bevinden zich de natuurreservaten het Deelerwoud en Nationaal park De Hoge Veluwe.

Het recreatiepark ligt aan de rand van het dorp Beekbergen in de gemeente Apeldoorn. Deze omgeving biedt vele uitgaansmogelijkheden zoals de Apenheul, Paleis het Loo, Julianatoren, recreatieplas Bussloo, schouwburg Orpheus, bioscopen en musea.

Wij hebben vijf 4 persoons chalets, deze hebben 2 slaapkamers, een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. En er zijn vijf 6 persoons chalets, deze hebben een extra slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Alle matrassen hebben een afmeting van 80 X 200 cm. De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien.

Familie Harmsen - Verholen
Tel. : 06 200 51 934


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15080 gebruikers, 4469 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.