Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4341 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Bestuurslid patienten/familie rechten gezocht!

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 10 januari 2018  |  Verloopt op dinsdag 10 april 2018
95 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Huisboertje
Land
Nederland
Telefoon
0647036986
Woonplaats
Emmen
Bekijk alle
advertenties van Huisboertje
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Gezocht
Postcode
7824RC
Plaats
Emmen
Provincie
NL - Drenthe
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Bestuurslid patienten/familie rechten gezocht!

Toekomstig bestuurslid gevraagd omtrent belangenorganisatie familie/- patiënten rechten.

Betreft de belangenbehartiging van patiënten die verblijven binnen een 24 uursopvang zoals een verzorging/- verpleegtehuis/- inrichting of ziekenhuis en de rechten van familie/- verzorgers, achterblijvers die al of niet de taak van contactpersoon vervullen.
De vereniging zal zich onder andere bezig gaan houden met de volgende onderwerpen;

 Rechten en plichten contactpersonen.
 Rechten en plichten “niet” contactpersonen.
 Financieel misbruik binnen de ouderenzorg.
 Bestrijding van ouderenmishandeling.
 Verwaarlozing/- verarming binnen de zorg.
 Rechten t.a.v. euthanasie, levenswens of verklaring behandeling binnen de zorginstellingen zonder gebruik al of niet van een levenstestament.
 Meer controle op naturavergoedingen binnen de zorginstellingen.
 Voorkoming misbruik vrijwilligers Stagiaires, leerlingen binnen de zorg.
 Het volgen en monitoren van klachten richting het IGZ (Inspectie gezondheidszorg) of het medisch tuchtcollege.

Overbodig is om hierbij te vermelden dat de zorg in Nederland onder druk staat en mede veroorzaakt door diverse bezuinigingen. Echter zijn de meeste Nederlanders niet op de hoogte van het feit dat de rechten voor zowel patiënten als familieleden/- (niet) contactpersonen slecht of in sommige gevallen helemaal niet is geregeld.
Het is dan ook van het grootste belang om als belangenorganisatie een vuist te maken. Dit om de belangen te behartigen van zowel Patiënten als familieleden.
Ben dan ook op zoek naar een gezonde pitbull ongeacht leeftijd, opleiding of achtergrond die samen met mij de eerste basis gaat leggen betreffende een beweging die hopelijk in een later stadium een stem van betekenis kan worden.
U dient over voldoende vrije tijd te beschikken, moet met de PC overweg kunnen en kan u uw werkzaamheden thuis uitvoeren. Vanzelfsprekend zal er regelmatig overleg gevoerd worden omtrent de progressie van de vereniging. U dient tevens enige affiniteit te hebben wat betreft bovenstaande onderwerpen. Het betreft een onbezoldigde vrijwilligers functie. Indien de mogelijkheid zich in een later stadium zich voordoet wordt er acht maanden per jaar een vrijwilligersvergoeding uitgekeerd conform regelgeving fiscus.

Bel of mail mij en hopelijk ontmoet ik u op korte termijn zodat wij snel aan de slag kunnen.Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15368 gebruikers, 4341 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.