Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Leolux Caruzzo

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
63 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207 HK
Plaats
Gorinchem
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Leolux Caruzzo

Leolux Caruzzo

Een beroemde, prachtig gestoffeerde draaifauteuil, heel veel anders kunnen we de Leolux Caruzzo niet omschrijven. Om deze reden is de Caruzzo van Leolux dan ook een lust voor her oog. Daarnaast zal vakmensen het meteen opvallen dat het vakmanschap van de Caruzzo afdruipt. De rug van de draaifauteuil kan worden geleverd in een karakteristieke, contrasterende kleur. Dat deze Leolux fauteuil ergonomisch verantwoord is blijkt wel uit de geavanceerde neigfunctie die een actieve of juist zeer passieve zit kan uitlokken.

Leolux Caruzzo is traploos handmatig te verstellen zodat altijd een zitcomfort kan worden ingesteld dat precies bij uw lichaam past. De basis van de de fauteuil is een stevig metalen buizen frame. De zitting beschikt verder over harstalen veren voor ultiem zitcomfort. De voet van de Caruzzo wordt geleverd in gepolijst aluminium.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.