Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Foscarini design Lamp

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
66 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207 HK
Plaats
Gorinchem
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Foscarini design Lamp

Foscarini design lamp

Foscarini lampen: innovatie in een design jasje
Onderzoek, innovatie, kwaliteit en flexibiliteit vormen de basiselementen voor de ontwerpen van Foscarini, gerenommeerd Italiaans producent van design verlichting. Foscarini is in 1981 opgericht op het Venetiaanse eiland Murano en van huis uit gespecialiseerd in unieke designs in glas. Ooit exporteerde het bedrijf mondgeblazen glazen lampen naar hotels en bedrijven in het Verre Oosten. Inmiddels verwerkt Foscarini naast glas ook kunststoffen en natuurlijke materialen tot altijd weer verrassende ontwerpen.

Foscari geldt als een topmerk in design verlichting; weinig andere fabrikanten bieden een even gevarieerd als rijk scala aan ontwerpen. Variërend van simpel vormgegeven lampen als de Mite tot sprankelende lichtobjecten als de Caboche. Door creatieve topdesigners en jong aanstormend designtalent aan te trekken heeft Foscarini in de loop der jaren haar portfolio van design lampen aanzienlijk uitgebreid. Naast de beroemde Lumière-serie van de Italiaanse topdesigner Rodolfo Dordoni zijn nieuwe ontwerpen als de Caboche van de Spaanse designer Patricia Urquiola, de Mite, de Tress en de Twiggy van de Britse industrieel ontwerper Marc Sadler al echte design classics in de collectie van Foscarini.

Foscarini by Van der Donk

Bij Van der Donk interieur vindt u een grote collectie design verlichting van Foscarini, zowel online als in onze winkel. Bestelt u uw gloednieuwe design lamp liever snel online of wilt u een deel van de Foscarini collectie toch liever even in het echt bekijken? Bij Van der Donk interieur kan het allemaal. Omdat wij officieel dealer zijn van het Italiaanse design verlichtingsmerk en een lange, professionele relatie hebben met Foscarini zijn wij in staat snel te leveren en kunnen wij u een mooie garantie bieden. Voor meer informatie over de Foscarini collectie kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij kunnen u voorzien van een deskundig interieuradvies en een aantrekkelijke offerte.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.