Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5181 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Industrieel Dressoir

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 14 februari 2018  |  Verloopt op dinsdag 15 mei 2018
58 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
famozo
Land
Nederland
Woonplaats
Hoogeveen
Website
Bekijk alle
advertenties van famozo
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs
449
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Industrieel Dressoir

Een dressoir is eigenlijk een beetje een ouderwets woord bij een kast zo mooi als deze. Het is een stoere, open kast waardoor er een mooi ruimtelijk effect ontstaat en de kast ook mooi kan staan als roomdivider. De kast is uiteraard ook erg mooi tegen een muur met mooie items op de planken.

Afmetingen:
Hoogte: 90 cm
Breedte: 180 cm
Diepte: 40 cm

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Wij versturen onze items naar het door u opgegeven adres echter is het ook mogelijk, op afspraak, de bestelde items bij ons af te halen in Hoogeveen.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting,
kinderkamer, barok, barkruk, House in Style, Scandinavisch, bank, design of love, slide design, pedrail, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton,industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15596 gebruikers, 5181 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.