Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5145 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

TIP! Bestel goedkoop rolgordijnen op maat, verduisterend of transparant rolgordijn

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 9 oktober 2017  |  Verloopt op dinsdag 9 oktober 2018
1486 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Maatstudio.nl
Land
Nederland
Telefoon
085-27 33 621
Woonplaats
Eindhoven
Website
Bekijk alle
advertenties van Maatstudio.nl
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
vanaf 49,95
Prijs-Optie
Vanaf
Postcode
5617bc
Plaats
Eindhoven
Provincie
NL - Noord-Brabant
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

TIP! Bestel goedkoop rolgordijnen op maat, verduisterend of transparant rolgordijn

Rolgordijnen van MaatStudio.nl zijn van hoge kwaliteit en voordelig geprijsd!
In de webshop berekend u eenvoudig uw prijs. Rolgordijnen passen in elk interieur, van modern tot klassiek!
Heeft u meerdere rolgordijnen nodig voor uw huis, denk dan ook eens aan onze gratis inmeetservice!


Met onze voordelige rolgordijnen op maat bepaalt u in een handomdraai de lichtinval. Maak een keuze uit de diverse types, stoftypes en kleuren. 4 types:

Standaard rolgordijn:
Strakke lijnen, functioneel, eenvoudig op te hangen en betaalbare rolgordijnen op maat. Deze alleskunner past in vrijwel elk interieur, verkrijgbaar in vele kleuren.

Rolgordijn met montageprofiel:
Eenvoudiger montage van rolgordijnen bestaat niet; met de handige clips hangt u deze rolgordijnen snel op.

Rolgordijn Cassette
Luxe cassetterolgordijnen op maat zijn een mooie aanvulling op uw interieur. Hoewel de werking hetzelfde is als de eenvoudiger modellen, getuigt het uiterlijk van luxe en smaak. In rechte of ronde cassettevorm verkrijgbaar.

Rolgordijn Cassette met U-profielen
Voor meer verduistering zet u de lichtkieren dicht met profielen. Geheel verduisteren gaat niet, maar u zorgt toch voor vergaande verduistering voor een kleine prijs. In rechte of ronde cassettevorm verkrijgbaar.

Maar wat zijn rolgordijnen eigenlijk?
Rolgordijnen op maat bestaan uit een metalen bovenbuis waar de stof op gezet wordt. Deze bovenbuis wordt aan 2 zijden afgedopt met een draaimechanisme en draai-kettingmechanisme. Standaard voeren we alle rolgordijnen uit met metalen ketting en aluminium onderlijst in de systeemkleur. De onderlijst kunt u ook mee laten stofferen. Opgerold nemen rolgordijnen maar weinig ruimte in.

Montage kan aan plafond of wand met de meegeleverde steunen of clips. Monteert u het rolgordijn op een draai-kiep-raam? Maak dan gebruik van de handige spangeleiders, zodat uw rolgordijnen mooi strak op het raam blijven hangen, ongeacht de stand van het raam.

rolgordijnen op maat, rolgordijnen, donkere rolgordijnen, transparante rolgordijnen, creme rolgordijnen, witte rolgordijnen, onderlat rolgordijnen, blauwe rolgordijnen, groene rolgordijnen, taupe rolgordijnen, rolgordijn monteren, opmeten rolgordijnen, korter maken rolgordijnen, smaller maken rolgordijnen, rolgordijnen kopenGratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15586 gebruikers, 5145 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl d snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mt mini-afbeelding - n met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.