Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Cunera vloerkleden

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
93 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Telefoon
0183646353
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207HK
Plaats
Gorinchem
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Cunera vloerkleden

Er is maar één wereld. Met bijna 7 miljard inwoners. Die gezamenlijk de verantwoordelijkheid hebben om deze wereld over te dragen aan de volgende generaties. Ieder binnen zijn eigen mogelijkheden. Met begrip voor een individuele invulling.
vanuit zowel cultureel als persoonlijk perspectief. Steeds met het doel: een eindeloze wereld.

Om de eindeloze wereld te bereiken, focussen wij ons op duurzaamheid. Op de inzet van producten die in balans zijn met de omgeving. Ruimte latend voor iedereen, ongeacht achtergrond en afkomst. Individualisme in een pluriforme samenleving met oog voor het milieu.

Onze visie inspireert ons tot het maken van vloerbedekking en kleden uit duurzame natuurlijke grondstoffen en van een hoogstaande kwaliteit. Al meer dan 100 jaar streven wij naar een gezonde onderneming waarbij wij rekening houden met het effect op het milieu en hebben wij oog voor de maatschappelijke aspecten binnen en buiten onze organisatie.
Om zo een balans te vinden tussen belangen van de mens en zijn omgeving. Duurzaamheid volgens Cunera.
Endless Cunera.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.