Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Gelderland design meubelen

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
88 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Telefoon
0183646353
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207HK
Plaats
Gorinchem
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Gelderland design meubelen

Gelderland is een begrip, want sinds de oprichting van het bedrijf in 1935 heeft deze Nederlandse meubelfabrikant naam gemaakt met design banken. Met als signatuur de afneembare bekleding en beukenhouten romp. Van Nederlands fabrikaat. Hele generaties zijn ermee opgegroeid. Typerend voor een Gelderland design meubel zijn de moderne vormgeving en hoekige vormen.

Ook met de duurzaamheid en het zitcomfort van haar design meubelen heeft het merk naam gezet als design meubelfabrikant. Gelderland werkt sinds haar oprichting met gerenommeerde ontwerpers, zoals Rob Parry, Jan des Bouvrie en Henk Vos die mede verantwoordelijk zijn voor de groei en het succes van Gelderland. Maar ook nieuwe designers als Scholten & Baijings, Bart en Roderick Vos, Bertjan Pot, Frank Bruggeman, Stefan Steenkist, Hellen van Berkel, Gerard Vollenbrock, Dick Spierenburg en Pieke Bergmans drukken hun stempel op de zich steeds weer vernieuwende design meubelcollectie van dit oer Hollandse design merk.

Maar al tellen namen bij Gelderland, de design meubelen hebben geen naam… maar een nummer. Kenmerkend voor Gelderland is dat nieuw design en design van oudere signatuur altijd perfect passen binnen de design meubelcollectie. Gelderland design meubelen zijn tijdloos, haast klassiek van vormgeving en voldoen in elk interieur aan de meest veeleisende woon- en comfortwensen.

Van der Donk interieur is al decenia lang dealer van het design merk Gelderland, dit heeft geleid tot een zeer intensieve samenwerking tussen beide partijen. Als u besluit Gelderland meubelen aan te kopen via Van der Donk interieur bent u dan ook verzekerd van goede garantie en jarenlang zorgeloos wonen. Bij Van der Donk vindt u altijd een zeer ruime collectie Gelderland design meubelen, neem daarom vrijblijven contact op met een van onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag verder.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.