Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Flos lampen | Design verlichting

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
81 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Telefoon
030 205 4444
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207HK
Plaats
Gorinchem
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Flos lampen | Design verlichting

Een absoluut topmerk in design verlichting is het Italiaanse familiebedrijf Flos dat in 1962 is opgericht door Sergio Gandini. Flos produceert al 50 jaar een breed scala van design hanglampen, tafellampen, vloerlampen, wand- en plafondverlichting. Sinds 1999 staat zijn zoon Piero Gandini aan het hoofd van dit bedrijf dat wereldwijd bekend staat als producent van kwalitatief zeer hoogwaardige design verlichting die wereldwijd in de smaak valt vanwege de prachtige ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige uitvoering.

Kenmerkend voor Flos is dat het bedrijf van meet af aan kans heeft gezien toonaangevende designers aan zich te binden. Denk aan de gerenommeerde Italiaanse Flos ontwerpers Achille en Pier Giacomo Castiglioni die onder meer de design vloerlamp Arco, de design vloerlamp Toio en de design tafellamp Taccia hebben ontworpen. Deze design lampen zijn al in 1962 door de Italiaanse verlichtingsfabrikant Flos in productie genomen en maken nog steeds deel uit van het assortiment van Flos. Alle drie ontwerpen gelden als echte design classics die, zoals typerend voor alle Flos lampen, tijdloos design koppelen aan technische perfectie.

Flos verlichting staat wereldwijd bekend om de uitstekende kwaliteit design lampen die het bedrijf fabriceert. Flos heeft in de loop der jaren talloze design prijzen gewonnen: vijf keer de prestigieuze ‘Compasso d’Oro Industrial Design Award’ gewonnen, won in 1995 de ‘Outstanding Company Award’ en werd in 2006 voor de design verlichting van Hotel Intercontinental in Genève bekroond met de ‘IALD-Annual International Lighting Design Awards’ die de International Association of Lighting Designers (IALD) jaarlijks uitreikt.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.