Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Casalis vloerkleden

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
83 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Telefoon
0183646353
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207HK
Plaats
Gorinchem
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Casalis vloerkleden

In alles wat Casalis doet is de visie van haar getalenteerde designers zeer belangrijk. Liset van der Scheer is ontwerper van het eerste uur en tevens art director voor Casalis. Uitgaande van de beste grondstoffen en alle mogelijke productietechnieken pakt zij uit met creatieve, verrassende ontwerpen. Zo blaast Casalis vloerkleden nieuw leven in een eeuwenoud ambacht, met innoverende collecties die van wonen een totaal nieuwe, exclusieve ervaring maken. De sublieme touch en de natuurlijke finesse van de Casalis collecties, hun ingetogen, uitbundig en soms uitdagend karakter zijn het ontdekken waard. Met een bijna onuitputtelijk aanbod aan vormen, maten en kleuren kan het merk iedere vloer en elke omgeving omtoveren tot een platform waarop het beter leven is.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.