Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Danskina parketten

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
82 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Telefoon
0183646353
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207HK
Plaats
Gorinchem
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Danskina parketten

Danskina produceert eigentijdse, made-to-order karpetten met onderscheidend vermogen. Een pionier op het gebied van innovatieve productietechnieken. We zijn trots op het uitstekende vakmanschap, de hand-detaillering en hoogwaardige materialen. Voornamelijk geproduceerd in Nederland, Schotland, Duitsland en India, brengen Danskina karpetten warmte en nieuwe designs voor commerciële en residentiële ruimten tegelijk.

Danskina werd in Nederland opgericht door Piet en Ina van Eijken in 1973. Sinds haar oprichting heeft het bedrijf een wereldwijde reputatie gekregen voor kwaliteit en innovatie, voor de heropleving van lang verloren productiemethoden, en zijn baanbrekende gebruik van kleur, materialen, structuren en technieken. Design heeft altijd centraal gestaan in onze ethos waar we eerder hebben gewerkt met gerenommeerde talenten als Ulf Moritz, Studio Linse, Giulio Ridolfo en Cristian Zuzunaga.

In 2013, onder de gezamenlijke leiding van de oude partners Kvadrat en Maharam, benoemde Danskina Hella Jongerius als Design Director. Hella is een leidende figuur in de ontwerp wereld, sinds haar vroege werk voor Droog, het Nederlands design collectief, en nu bij haar in Berlijn gevestigde studio Jongeriuslab, waar materiaalonderzoek in grote mate haar ontwerp richting bepaalt.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.