Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Cappellini

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
95 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Telefoon
030 205 4444
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207HK
Plaats
Gorinchem
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Cappellini

Cappellini is een relatief onbekende Italiaanse fabrikant van design meubelen. Alhoewel, onbekend... Onder design kenners is het merk natuurlijk zeer bekend en spreekt het tot de verbeelding. Het is dan ook opvallend dat Cappellini in Nederland nog maar door zo'n kleine groep gekend is. Tijd om dat te veranderen! Enrico Cappellini begint vlak na de oorlog, in 1946 met het produceren van meubelen. Uitgangs punten van zijn ontwerpen zijn eenvoud en (voor die tijd) bijzondere materialen. Enrico vindt het belangrijk dat mensen hun eigen interpretatie kunnen geven aan zijn designs en laat daarom veel aan de verbeelding van zijn bewonderaars over.

Cappellini in het Heden
Inmiddels heeft Cappellini zich weten te ontwikkelen tot een van de meest moderne merken in de design industrie en hebben al vele beroemde ontwerpers mogen werken voor dit bijzondere merk. Shiro Kuramata, Jasper Morrison, Ronan en Erwan Bouroullec, Piero Lissoni en Marcel Wanders zijn stuk voor stuk gevierde designers die modellen hebben ontworpen voor het eigenzinnige, Italiaanse merk Cappellini.

Cappellini by Van der Donk
Van der Donk interieur is al sinds lange tijd officieel Cappellini dealer, dit betekent voor u jarenlang zorgeloos wonen indien u meubelen via ons bestelt. Uiteraard vindt u bij ons in de showroom een ruime collectie Cappellini meubelen en ook de online collectie zullen we de komende tijd gaan uitbreiden. Als u vragen heeft of een offerte wil voor een van de producten van dit merk kunt u contact met een van onze interieuradviseurs opnemen.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.