Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Brand van Egmond design verlichting

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
89 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Telefoon
0183646353
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207HK
Plaats
Gorinchem
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Brand van Egmond design verlichting

Brand van Egmond staat internationaal bekend als een van de meest bekende Nederlandse ontwerpbureaus op het gebied van design verlichting. De designstudio is in 1993 opgericht door William Brand en Annet van Egmond en heeft sindsdien de wereld veroverd met schitterende series design verlichting en handgemaakte metalen lichtsculpturen in de vorm van design kroonluchters, plafond- en wandlampen, tafel- en vloerlampen. Elke lamp vertelt als het ware een eigen verhaal, elk exemplaar getuigt van puur vakmanschap, technisch vernuft en de rijke fantasie van het Nederlandse designers duo.

De design verlichting van Brand van Egmond wordt op bestelling gemaakt, waarbij de designers rekening houden met al uw wensen. U kunt kiezen uit de rijke scala verlichtingsarmaturen van de vaste collectie, maar de design verlichting of een specifieke lamp kan ook geheel op maat voor uw interieur worden samengesteld. Bekende design lampen en series waar u uit kunt kiezen, zijn de design kroonluchters Flower Power, La Vie en Rose, Delphinium, Hollywood en Love You Love You Not. De meeste van deze lichtsculpturen zijn ook in de vorm van tafel-, vloer- en wandverlichting leverbaar.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.