Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5125 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Brokis design brokis

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
92 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Telefoon
030 205 4444
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207HK
Plaats
Gorinchem
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Brokis design brokis

Hoewel Brokis nog een zeer jong design merk is, het werd in 2010 opgericht door een aantal Tsjechische ontwerpers, zijn de lampen nu al erg bekend onder het grote publiek vanwege de uitgesproken vormgeving. De groten glazen bollen met een vaak houten staander of 'handvat' waren in 2010 volledig nieuw in de design wereld en ook nu nog haalt u met een Brokis lamp echt iets bijzonders in huis.

Ondanks dat het merk nog maar een aantal jaar bestaat heeft het al wel een indrukwekkend assortiment weten op te bouwen. Hoogtepunten uit het assortiment van Brokis design verlichting zijn ongetwijfeld de grootse balloon lampen, de karateristieke Muffin lampen en de elegante Shadow hanglampen. Van der Donk interieur levert Brokis design lampen doorgaans binnen vier weken bij u thuis af. Voor de hanglampen is het mogelijk om ze door ons professionele montage team te laten ophangen. Voor de mogelijkheden hiervan kunt u contact opnemen met een van onze mensen.

Op onze webshop vindt u het grootste deel van de Brokis lampen collectie, maar u vindt een aantal lampen ook in onze prachtige showroom. Een lamp in het echt zien? Bel ons op 0183-646353 om er zeker van te zijn dat wij het betreffende Brokis model hebben staan.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15581 gebruikers, 5125 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.