Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5180 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Vitra Lounge Chair

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
71 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207 HK
Plaats
Gorinchem
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Vitra Lounge Chair

Vitra Lounge Chair

Vitra Eames lounge chair ontworpen door Charles & Ray Eames in 1956. Harde buitenschaal in verschillende houtsoorten verkrijgbaar.

Sinds het ontwerp behoort de Vitra Lounge Chair tot een van de beroemste design artikelen ter wereld. Het statige karakter van de fauteuil maakt hem tot een in het oog springend design object in vrijwel iedere ruimte. Het is dan ook om deze reden dat de Vitra Lounge Chair veelvuldig wordt gebruikt in films en tv series. Was de Lounge Chair oorspronkelijk alleen leverbaar in een donkere uitvoering, is er tegenwoordig ook een lichte variant zodat de Vitra Lounge Chair ook mooi in lichte interieurs gebruikt kan worden.

Na alle aandacht die deze fauteuil heeft gehad is het niet gek dat veel mensen al van de Vitra Lounge Chair dromen sinds ze jong zijn. Als het moment er jaren later dan eindelijke is om de stoel daadwerkelijk te gaan aanschaffen, is dat bijzonder. Wij hebben dit in onze winkel al verschillende malen mogen meemaken en hebben daarom al veel klanten blij kunnen maken met een Lounge Chair die precies op hun wensen aansluit.

Charles Eames heeft ooit gezegd dat hij met het ontwerp van de Lounge Chair streefde naar ultiem zitcomfort. Het is dan ook niet verassend dat de Vitra Lounge Chair fantastisch lekker zit en al vele harten heeft veroverd.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15595 gebruikers, 5180 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.