Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Minotti Andersen bank kopen bij designmeubels.nl

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
52 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Telefoon
0183646353
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207 HK
Plaats
Gorinchem
Provincie
NL - Zuid-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Minotti Andersen bank kopen bij designmeubels.nl

Leverbaar in stof en leder.
Zeer veel elementen leverbaar.
de mogelijkheden in zowel bekleding, maatvoering als opstellingen van dit model zijn zeer uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend.

In het ontwerp van de Minotti Andersen bank heeft Rodolfo Dordoni design en comfort op meesterlijke wijze verenigd. De 2- en 3-zits design banken en chaise longue van de Andersen bieden tal van variatiemogelijkheden voor eigentijdse interieuropstellingen. Verkrijgbaar in stof en leer. Bij de uitvoeringen in stof is de gehele hoes afneembaar. Inpregneren van de stof bij Minotti is mogelijk.

De Minotti Andersen bank bezit een set details die de waarheid over het merk vertelt: 'achter het harde werk zit een bedrijf dat z'n eigen producten vervaardigt en waardig bedenkt en produceert.'

Van der Donk is officieel de grootste Minotti Concept Store van Nederland. Onze nauwe samenwerking met de fabrikant garandeert jarenlang zorgeloos wonen.

Klik op de link in de advertentie voor meer informatie.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.