Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Minotti freeman kopen bij designmeubels.nl

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
57 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Telefoon
0183646353
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207 HK
Plaats
Gorinchem
Provincie
NL - Zuid-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Minotti freeman kopen bij designmeubels.nl

De Minotti Freeman is leverbaar als 'normale' versie en als 'lounge' versie. Met de lounge uitvoering gaat u voor een diepere, meer relaxte zit terwijl de normale Minotti Freeman meer actief zit. Dankzij het modulaire karakter van de bank kan de bank worden toegepast in compacte woonruimtes, maar ook in grotere project inrichtingen. Minotti heeft de Freeman gebruikt om de enorme expertise qua stoffering.

www.designmeubels.nl is de online portal van Van der Donk interieur. De site beschikt over een uitgebreid aanbod designmeubelen in het hoogste segment. Van der Donk voert bekende merken zoals Minotti, B&B Italia, Vitra, Rolf Benz, Leolux etc. Op designmeubels.nl kun je terecht voor offertes voor meubelen, totaaladviezen, projectinrichting, een deel van het assortiment is ook direct in de shop te bestellen.

Klik op de link in de advertentie voor meer informatie.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.