Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Montis Axel Bank

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
72 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
KoenvdDonk
Land
Nederland
Woonplaats
Gorinchem
Website
Bekijk alle
advertenties van KoenvdDonk
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4207 HK
Plaats
Gorinchem
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Montis Axel Bank

MONTIS AXEL

Montis propageert met recht de Montis Axel bank als dé ideale zit- en hoekbank voor elke leefruimte. De stijlvolle Montis Axel is verkrijgbaar in maar liefst 28 verschillende uitvoeringen: van fauteuil en chaise longue tot 5-zitsbank en hoekbank van 45°. Naast de standaardkussens zijn ook stevige kussens leverbaar voor een actievere zithouding. Kom naar onze showroom voor een uitgebreide toelichting op de mogelijkheden.

Na het weergaloze succes van de Montis Axel bank heeft de Nederlandse producent van de bank besloten om ook een luxere variant van de bank te maken; de Montis Axel XL. In onze winkel in Gorinchem vindt u een zeer ruime Montis studio met daarin maarliefst vier verschillende Axel banken. Mocht u dus op zoek zijn naar deze bewuste design bank dan mag u Gorinchem zeker niet overslaan. Kom naar de winkel en laat u adviseren over het legio aan mogelijkheden van de beroemde Montis Axel design bank.

Montis Axel is leverbaar in zowel stof als leder:

Limnos
Barocco
Canvas
Flores
Mykonos
Urano
Divina
Divina melange
Steelcut
Hallingdal
Credo
Opera
Pearl
Smile
Treviso

De Montis Axel is verkrijgbaar in de volgende leersoorten:
Panama
Highland
Alpaca
Bolivar
Habanna
Rancho
Trinidad

Omschrijving leder Rancho:
Rancho is een aniline-leersoort, die door de geringe finish en natuurlijke nerf hun puur natuur uitstraling behoudt. Deze leersoorten worden plantaardig nagelooid met een transparante afwerking. Door de aniline finish afwerking ontstaan er sterke kleurnuances in de huid en heeft de huid een open inkijk. Het leer heeft een natuurlijke nerfstructuur, waardoor structuurverschillen in de huid duidelijk zichtbaar zijn. Per huid heeft het leer een verschillende uitstraling. Het leer zal in de loop der tijd door gebruik steeds mooier worden, het 'poetst' zichzelf.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.