Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4881 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Altea duplex penthouse met zeezicht te koop

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
146 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
spanjespecials
Land
Nederland
Telefoon
0031655773644
Woonplaats
soest
Website
Bekijk alle
advertenties van spanjespecials
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
265000
Plaats
Altea
Land
Spanje
 OMSCHRIJVING

Altea duplex penthouse met zeezicht te koop

Altea duplex penthouse met zeezicht. Altea Sierra, penthouse duplex met groot terras en een prachtig uitzicht. U komt het appartement binnen vanaf de straat en maakt het allemaal gemakkelijk. De ruime keuken is open naar de eetkamer en de woonkamer, met directe toegang tot het terras. Het terras huist zithoek en een eettafel. 2 slaapkamers en 2 badkamers op hetzelfde niveau. Via een trap bereiken we een zolder slaapkamer met loungeterras. Airconditioning, verwarming, zeezicht en uitzicht op de bergen, een volledig uitgeruste keuken. Gemakkelijke rit in de binnenstad en snelle verbinding met de snelweg en kustweg


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15527 gebruikers, 4881 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.