Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Appartement te koop in Mijas Costa Calahonda

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
200 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
spanjespecials
Land
Nederland
Telefoon
0031655773644
Woonplaats
soest
Website
Bekijk alle
advertenties van spanjespecials
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
114.000,00
Plaats
Mijas Costa
Land
Spanje
 OMSCHRIJVING

Appartement te koop in Mijas Costa Calahonda

GROOT POTENTIEEL VOOR VERHUUR-VERHUUR SERVICE TER PLAATSE
Bijzonderheden Appartement te koop in Mijas Costa - Calahonda, Calahonda, Mijas Costa Gelegen in een goede locatie in het gebied van Mijas Costa en slechts twee minuten rijden naar het dichtstbijzijnde restaurant. Vijf minuten rijden naar het winkelcentrum waar u allerlei voorzieningen heeft zoals grote supermarkten, winkels, restaurants, kantoren en slechts een minuut verder naar de dichtstbijzijnde stranden. Marbella centrum ligt op slechts vijftien minuten rijden van dit gebied. Afgesloten complex van appartementen en penthouses met vijf buiten zwembaden. Omringd door verschillende golfbanen in het gebied van Marbella East. Het appartement heeft een volledig ingerichte keuken met Balay inbouwapparatuur en een ruime woon-eetkamer met directe toegang tot het ruime terras, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Twee slaapkamers met twee badkamers, waarvan een en-suite. De appartementen zijn voorzien van 1 berging en 1 ondergrondse garage plaats. ◦2 slaapkamer en 1 badkamer appartementen voor 130.000 € ◦2 slaapkamer en 2 badkamer appartementen vanaf 160.000 € tot 179.000 € ◦2 slaapkamer en 2 badkamer penthouses voor 225.000 € ◦3 badkamer en 3 slaapkamer penthouses voor 319.000 €


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.