Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4881 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Moderne nieuwbouw appartementen Costa del Sol

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
184 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
spanjespecials
Land
Nederland
Telefoon
0031655773644
Woonplaats
soest
Website
Bekijk alle
advertenties van spanjespecials
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
98.700,00
Plaats
Costa del Sol
Land
Spanje
 OMSCHRIJVING

Moderne nieuwbouw appartementen Costa del Sol

Moderne nieuwbouw appartementen Costa del Sol. Uitstekende appartementen in mediterrane stijl ligt naast het strand met kwaliteit en het toebehoren, perfect gelegen in een van de beste gebieden langs de kust en dit alles voor een spotprijs. Zeer lichte en ruime woningen met een eigen terras. Elke woning bestaat uit een woon-eetkamer, 2 slaapkamers, 1 badkamer en-suite en 1 gast badkamer met douche, de keukens zijn volledig uitgerust en voorzien van Zanussi apparaten, is er ook een aparte wasruimte.
Costa del Sol is een 300 km lang gedeelte van de Spaanse kust aan de Middellandse Zee, de zuidkust van de Spaanse landstreek Andalusië tussen Gibraltar en Almería. De costa ligt in de Spaanse provincies Málaga, Cádiz en Granada.
Alle woningen zijn voorzien van marmeren vloeren, vooraf geïnstalleerde air conditioning een video-intercom en een lift van de kelder waar de garages en (optioneel) bergingen zijn gelegen. Het is een gesloten residentie complex met mooie gemeenschappelijke ruimtes en zwembaden gelegen op slechts een paar minuten van: Bedrijven, diensten, onderwijs, gezondheidscentra en het strand van San Luis De Sabinillas en ook de golfbaan en de jachthaven van La Duquesa.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15527 gebruikers, 4881 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.