Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4530 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Topper! Investeer veilig en verstandig in bouwgrond

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 2 oktober 2017  |  Verloopt op zondag 31 december 2017
255 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
zwolle1957
Land
Nederland
Telefoon
0647036986
Woonplaats
Zwolle
Website
Bekijk alle
advertenties van zwolle1957
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
18,06
Plaats
Cacova Ieri
Land
Roemenië
 OMSCHRIJVING

Topper! Investeer veilig en verstandig in bouwgrond

Stop met risicodragende investeringen en investeer in bouwgrond. Nu nog zeer betaalbaar met een prima rendement op de kortere of langere termijn.

Helaas zijn er veel vooroordelen over Roemenië en zal het slechts een kwestie van tijd zijn dat Roemenië massaal ontdekt zal worden. Goud eerlijke lieve mensen, betaalbaar en vooral een schitterende natuur.
Vanaf Eindhoven betreft het slechts 2 uur vliegen naar Cluj Napoca en bevindt de kavel zich op een prachtige Eco locatie en op circa 625 meter hoogte in het Apuseni gebergte. De afstand vanaf het vliegveld naar de kavel betreft circa 50 autominuten en is prima te doen. De kavel is gelegen in Cacova Ierii en op korte afstand vanaf Turda en Cluj Napoca. Eveneens op korte afstand vanaf Baioara en bekend als wintersport plaats.

De kavel kan uitstekend gebruikt worden voor vakantiewoningen – chalets, mini camping of de bouw van een hotel. De omgeving is zeer geschikt voor Eco toerisme, paardrijden, wandel - fiets routes of bergbeklimmen. De plaatselijke overheid staat open voor diverse mogelijkheden.
De bouwkavel is nagenoeg vlak en op sommige plaatsen licht glooiend. Elektra is op korte afstand aanwezig en kan water verkregen worden middels een eigen waterput. Indien men wenst te bouwen kan men wat betreft de riolering gebruik maken van een septiktank die tegelijk met de bouw geïnstalleerd kan worden.
De eigendomspapieren zijn in Nederland aanwezig zodat u deze niet in Roemenië hoeft te controleren.

Binnen Roemenië werken wij samen met een betrouwbare beëdigde erkende tolk om uw documenten eventueel verder te kunnen vertalen.

De kavelgrootte betreft totaal 2215M2.

De vraagprijs betreft € 39.995,- / Betreft €18,06 per M2.

Indien bij voldoende interesse wordt er een 4 daagse bezichtigingsreis eind maart 2018 ingepland. Bij een eventuele daadwerkelijke aankoop wordt er maximaal €750,- in mindering gebracht tijdens het transport bij de notaris te Roemenië.
De kavel is eventueel ook te huur en betreft de maandhuur €395,-


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15084 gebruikers, 4530 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.