Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5180 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Nieuwe appartementen Punta Prima Costa Blanca

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
286 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
spanjespecials
Land
Nederland
Telefoon
0031655773644
Woonplaats
soest
Website
Bekijk alle
advertenties van spanjespecials
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
129900
Plaats
punta prima
Land
Spanje
 OMSCHRIJVING

Nieuwe appartementen Punta Prima Costa Blanca

Nieuwe appartementen Punta Prima Costa Blanca. Dit complex wordt gebouwd in een mix van traditionele Spaanse bouw met een moderne afwerking. Deze appartementen zijn van hoge kwaliteit en worden zeer compleet opgeleverd. De keukens zijn voorzien van alle apparatuur, de verlichting met dimmers zijn reeds geïnstalleerd in de keuken en de badkamer, de woonkamer en de badkamer zijn voorzien van electrische vloerverwarming, de douche heeft een termostatische kraan, de boiler is van het energie besparende type aerotermia en het afwerkingsniveau is zeer hoog. De ruime woonkamer benut de volle breedte van het appartement en heeft brede vensters naar de tuin. Achter de woonkamer bevindt zich een prachtige keuken die u naar wens kunt bestellen. Aan de achterzijde bevinden zich de 2 slaapkamers en een badkamer. Eventueel kan dit model ook geleverd worden met 2 badkamers. Onder het complex bevindt zich de parkeergarage waar u uw eigen parkeerplaats heeft. In het midden van het complex bevindt zich een enorme tuin met een prachtig zwembad.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15595 gebruikers, 5180 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.