Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4686 advertenties
Top Partners
Wehkamp.nl
Fonq.nl
► Echt HEMA
► ... meer Partners

Oma's vakantiewoning Limburg

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 12 juni 2017  |  Verloopt op zondag 10 september 2017
1428 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
adriaan14
Land
Nederland
Telefoon
06-49894614
Woonplaats
Arcen
Website
Bekijk alle
advertenties van adriaan14
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs
375,00
Postcode
5944 CT
Plaats
Arcen
Provincie
NL - Limburg
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Oma's vakantiewoning Limburg

Heerlijke, lichte, schone en comfortabele vakantiewoning in Arcen, het toeristische hart van Noord-Limburg. De ''Kasteeltuinen Arcen'' liggen om de hoek en ''kuuroord Klein Vink/ Thermaalbad Arcen'' is op loopafstand. Verder zijn er vele mogelijkheden al wandelend of fietsend rust en ontspanning te vinden in de fraaie natuur. Bv. in Nationaal Park ''de Maasduinen'' met zijn prachtige bossen, heide, vennen en stuifduinen. Of in het prachtige ommeland van Noord-Limburg met lieflijke dorpjes in de mooie Maasvallei.
Het huis zelf ligt dicht bij het pittoreske centrum van Arcen waar gezellige terrasjes en vele horecavoorzieningen te vinden zijn. Wij bieden u een comfortabele, lichte woning met ruime woonkamer, 3 slaapkamers, keuken, douche en toilet. Er is parkeergelegenheid en mogelijkheid tot fietsenberging. De woning is geschikt voor 2-6 personen. Voor meer informatie en mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze website http://members.home.nl/adroelien


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 14746 gebruikers, 4686 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.