Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4860 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Collageenlampen voor in zonnebank

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 1 februari 2018  |  Verloopt op woensdag 2 mei 2018
2294 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
bodyquest
Land
Nederland
Telefoon
0492543292
Woonplaats
Helmond
Website
Bekijk alle
advertenties van bodyquest
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
17,95
Postcode
5706 LA
Plaats
Helmond
Provincie
NL - Noord-Brabant
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Collageenlampen voor in zonnebank

Plaats collageenlampen in uw zonnebank voor een zichtbaar huidverjongend effect. Levering door heel NL en BE. Vragen? Bel Body Quest 0492-543292 of kijk op www.bodyquest.nl


Cosmedico Collagen Pro

Met collageen lampen is huidverjonging geen droom meer. Verschillende studies in het verleden hebben uitgewezen dat collageen productie gestimuleerd kan worden met rood licht van 633 nanometer. Ze sporen de huid aan tot productie van collageen, elastine en bepaalde enzymen die verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van de huid.

Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid, rekbaarheid, souplesse en hydratering van de huid als ook voor de constante vernieuwing van huidcellen. Tijdens het verouderingsproces verliest het menselijk lichaam het vermogen om collageen aan te maken. Onderzoek heeft aangetoond dat het verouderingsproces van de huid plaatsvindt in het bindweefsel waarvaan het belangrijkste ingrediënt collageen is. Een gevolg van de zwakkere biosynthese van collageenvezel in de onderlaag van het bindweefsel zijn lijnen en rimpels.

De Collageen lampen stoppen het verouderingsproces en ondersteunen de huid om zijn stevigheid te behouden.

Voordelen:

Zichtbaar huidverbeterend effect
Vermindering van lijnen en rimpels vooral rond de ogen, de mond en in de halsstreek
Verbetering van de elasticiteit, souplesse en stevigheid van de huid
Vernieuwing van collageen en elastinevezels
Inbreng van zuurstof en onftgiften van de huid
Bevorderen van de gezondheid van de huid
Geen negatieve neveneffecten, geen beschadiging
Geen pijn

Het vernieuwend effect van de collageen lampen

Het verouderingsproces heeft twee belangrijke effecten: hoe ouder de huid wordt, hoe langzamer het metabolisme van de huid. Dit leidt tot een afname van celenergie in de fibroblastcellen - de plaats in de huid waar collageen en elastine worden aangemaakt. Ook de capaciteit van het lichaam om de nodige voedingsstoffen aan te maken voor de fibroblastcellen neemt af. Het gevolg is een verminderende collageen- en elastineproductie wat zich uit in lijnen, rimpels en oneffenheden in de huid. Het zachte rood licht van de collageen lampen stimuleert de huid om weer versterkende collageen en elastine aan te maken in de onderlagen van de huid. Het resultaat is een strakkere en stevigere huid met minder lijnen en rimpels en een frisse uitstraling.

Toepassing

Voor een zichtbaar huidverbeterend effect zijn 2 behandelingen van 20 minuten per week aan te raden. De totale behandeling wordt binnen 4 tot 12 weken afgerond. De frequentie en duur van de behandeling moet echter afgestemd worden op de individuele noden van de gebruiker. Om het stralende en jongere uiterlijk te onderhouden vinden de meeste klanten een maandelijkse vervolgbehandeling voldoende.

De collageentherapie met collageenlampen gebruikt geen UV-licht noch laser. Het zichtbare rode licht is warm, niet heet en activeert het natuurlijk proces van photobiostimulatie. Er is geen schadelijk effect tijdens de behandeling en het rood licht kan toegepast worden op elk huidtype, man en vrouw en op elke leeftijd. De Collageenlamp past in elke bestaande zonnebank zodat deze gemakkelijk kan omgebouwd worden naar een lichttherapie-bed.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15517 gebruikers, 4860 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.