Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Ruitervakanties

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 8 maart 2018  |  Verloopt op woensdag 6 juni 2018
1572 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
alquife
Telefoon
0612044440
Woonplaats
Amsterdam
Website
Bekijk alle
advertenties van alquife
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs-Optie
Op aanvraag
Land
 
 OMSCHRIJVING

Ruitervakanties

Trektochten en lessen voor beginners en gevorderden in de prachtige Sierra Nevada of het strand van Cabo de Gata. U kunt hier, ver van het massatoerisme, genieten van absolute stilte en ongerepte natuur. In dit schitterende landschap is de film ''Once upon a time in de west'' opgenomen. Onze uitvalsbasis is de manege van Manolo Ruiz in la Calahorra of San José, zo’n zeventig kilometer ten oosten van Granada of 20 km van Almeria. Het zijn kleine maneges zodat er met uw persoonlijke wensen rekening gehouden kan worden. Ook kinderen v.a. 7 jaar kunnen aan deze vakanties deelnemen. Een echte aanrader.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.