Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4127 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te Koop een Mac Mini met 1,33 Ghz en een Ext. Hard. S. en Office voor de Mac.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op vrijdag 12 januari 2018  |  Verloopt op donderdag 12 april 2018
27 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-58831160
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
105,00
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam.
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Te Koop een Mac Mini met 1,33 Ghz en een Ext. Hard. S. en Office voor de Mac.

Te Koop een Perfect Werkende Mac Mini met 1,33 Ghz met Serienummer YM5397B2TA8 met draadloos internet en een Externe Fire Wire Schijf van 8 Gb ( Je kan er ook een Grotere Harde Schijf in stoppen) en een Originele Doos Office voor de Mac voor de prijs van € 105. Schone Installatie Os Leopard geïnstalleerd op de interne Harde schijf van 40 GB. Intern Geheugen 1 Gb. Interne Combo Drive. Inclusief een Wit Apple Toetsenbord of een Zwarte Apple Pro Toetsenbord en een Usb Muis. Inclusief een Witte Afstandbediening om Muziek van iTunes af te spelen. Je kan deze computer dus ook op een grote Flatscreen Tv aansluiten. Kan aangetekend opgestuurd worden binnen Nederland voor € 115. Voor € 130 stuur ik het aangetekend op naar België. Eerst geld overmaken op mijn bankrekening en zodra het geld op mijn rekening staat, stuur ik de Mac Mini en de Stroomadapter en het Witte of Zwarte Apple Toetsenbord naar keuze en de Usb Muis en de Originele Doos Office voor de Mac en de Externe Fire Wie Schijf van 80 Gb aangetekend op, maar dan heb ik wel je adres nodig. Leuke Computer om Apple uit te proberen, als je altijd met Windows gewerkt hebt voor een prikkie.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15163 gebruikers, 4127 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.