Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4347 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te Koop een Mac Mini en een Externe Harde Schijf.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op vrijdag 29 december 2017  |  Verloopt op donderdag 29 maart 2018
151 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-51632874
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
70,00
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam.
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Te Koop een Mac Mini en een Externe Harde Schijf.

Te Koop een Perfect Werkende Mac Mini met Serienummer YM5423SXTA8 met 1,33 Ghz met draadloos internet en een Externe Fire Wire Schijf van 8 Gb ( Je kan er ook een Grotere Harde Schijf in stoppen) voor de prijs van € 70. Schone installatie Os Leopard geïnstalleerd op de interne Harde schijf van 40 GB. Intern Geheugen 1 Gb. Interne Combo Drive. Zonder een Toetsenbord en zonder een Muis. Je kan deze computer dus ook op een grote Flatscreen Tv aansluiten. Kan aangetekend opgestuurd worden binnen Nederland voor € 80. Voor € 95 stuur ik het aangetekend op naar België. Eerst geld overmaken op mijn bankrekening en zodra het geld op mijn rekening staat, stuur ik de Mac Mini en de Stroomadapter en de Externe Harde Schijf van 80 Gb aangetekend op, maar dan heb ik wel je adres nodig. Leuke Computer om Apple uit te proberen, als je altijd met Windows gewerkt hebt voor een prikkie.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15370 gebruikers, 4347 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.