Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4719 advertenties
Top Partners
Wehkamp.nl
Fonq.nl
► Echt HEMA
► ... meer Partners

TIP! bestel goedkoop rolluiken online, A-Merk Verano!

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 20 september 2016  |  Verloopt op woensdag 20 september 2017
519 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Maatstudio.nl
Land
Nederland
Telefoon
085-27 33 621
Woonplaats
Eindhoven
Website
Bekijk alle
advertenties van Maatstudio.nl
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
vanaf €120,70
Prijs-Optie
Vanaf
Postcode
5617BC
Plaats
Eindhoven
Provincie
NL - Noord-Brabant
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

TIP! bestel goedkoop rolluiken online, A-Merk Verano!

Levering in heel Nederland! Bestel voordelig rolluiken op maat bij MaatStudio.nl.
Rolluiken verkrijgbaar van het topmerk Verano, Nederlands fabrikaat.
rolluik Basic
rolluik Premium
rolluik RV41 van Verano
rolluik RV40 van Verano
Montagemogelijkheden
Rolluiken zijn zowel op de gevel (op de dag) als ergens tussen (in de dag) te monteren. We gebruiken daarvoor verschillende types zijgeleiders.

Kleuren rolluiken:
Voor elk type rolluik zijn er diverse pantserkleuren verkrijgbaar. Het is mogelijk de geleider- en kastkleur een afwijkende kleur te geven.

Kastformaten:
Het pantser wordt bij ophalen van het rolluik opgerold in een stalen bovenkast. Hoe hoger het rolluik, des te groter de bovenkast moet zijn. Bij MAATSTUDIO.nl geven we duidelijk aan wat de minimale kastmaat moet zijn. Soms kan het mooier zijn om een rolluik van een grotere bovenkast te voorzien, bijvoorbeeld om deze dezelfde maat te geven als een ander, hoger rolluik, op dezelfde gevel.

Handmatig of motorbediening rolluiken?
Een handbediend rolluik van MAATSTUDIO.nl is betaalbaar. Maar de meerprijs van motorbediening is beperkt en zorgt voor een gelijkmatige bediening van uw rolluik en dus een langere levensduur. Voor de motorbediening bieden wij krachtige, geruisloze Somfy-motoren met 5 jaar carry in garantie.

Rechte of ronde bovenkast?
Standaard leveren we rolluiken met een rechte bovenkast met afgeschuinde voorzijde. Tegen geringe meerprijs kunt u kiezen voor een ronde bovenbak.

Een veilig gevoel
Er zijn diverse toepassingen voor een rolluik: zo kunt u een rolluik voor achterdeur, rolluik voor slaapkamerraam, of rolluik voor achterraam kiezen. Rolluiken fungeren als goed hang-en sluitwerk. Zo gaat u met een gerust hart slapen of met vakantie. Anti-inbraak


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 14749 gebruikers, 4719 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.