Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

'Fadoek, Willie, Bep en andere dierenverhalen uit Andalusië'

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op vrijdag 16 februari 2018  |  Verloopt op donderdag 17 mei 2018
1654 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
BerendVroom
Telefoon
030-2310227
Woonplaats
Orgiva
Website
Bekijk alle
advertenties van BerendVroom
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
15,00
Postcode
3512 CL
Plaats
Utrecht
Provincie
NL - Utrecht
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

'Fadoek, Willie, Bep en andere dierenverhalen uit Andalusië'

Op 4 april verscheen het eerste boek van Berend Vroom: ‘Fadoek, Willie, Bep en andere dierenverhalen uit Andalusië’ bij Uitgeverij Parterre.

Berend Vroom studeerde in de jaren zeventig Nederlands in Nijmegen. Jaren tachtig vertrekt hij met vrouw en kind naar het zuiden van Spanje.

In de Alpujarras, de bergstreek onder Granada, verandert hij in een Spaanse boer voor wie dieren niet in de eerste plaats vrienden zijn, maar vulling voor de vrieskist of machines om het land te bewerken. Hij ploegt, injecteert, slacht en eet. En soms hecht hij zich aan zo’n beestje.

''Van afdingen kon geen sprake zijn. Afdingen deden zigeuners en moren, maar wij, christenmensen, wij bedrogen niet. Wij verkochten en kochten de waar voor wat hij waard was. Niet meer en niet minder. Nu ben ik noch christen, zigeuner of islamiet. En een kei in afdingen ben ik ook niet. Ik geef mijzelf te gauw gewonnen. Deze christenmens was gehaaider dan ik en uiteindelijk stonden we daar op de markt met één geit voor de prijs van twee... of drie.''


Kijk naar de trailer van het boek:
http://www.parterre.nl/uitgeverij/index.html


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.