Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp voor Moeders.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 14 februari 2018  |  Verloopt op dinsdag 15 mei 2018
284 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-51632874
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
6,50
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp voor Moeders.

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp voor Moeders voor de prijs van € 6,50.

Opbouw van het boek

Het boek bestaat uit hoofdstukken die u ieder afzonderlijk in een half uur kunt doorwerken. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met praktische computertips en tips speciaal voor moeders.


Inhoud

De computer is in veel gezinnen een vanzelfsprekend onderdeel van de inventaris geworden. Dit boek is speciaal geschreven voor moeders die de gezinscomputer moeten onderhouden en de PC voor hen zelf en voor de kinderen optimaal willen inrichten.


E-mail en MSN Messenger worden in veel gezinnen al dagelijks gebruikt om te communiceren met vrienden en familie. Daarnaast worden deze programma's gebruikt voor het uitwisselen van foto's, filmpjes en documenten. Internet is inmiddels een veel geraadpleegde bron van informatie en ook het online winkelen en het boeken van vakanties wordt steeds populairder. In dit boek leest u hoe u en uw gezinsleden op een leuke, maar ook veilige manier van deze mogelijkheden gebruik kunnen maken.


Ook andere veel gebruikte mogelijkheden van Windows XP worden uitgelegd zoals het branden van cd's en eenvoudige fotobewerking en afdrukken van foto's. U leest hoe u programma's installeert en de-installeert. Daarnaast leest u hoe u uw computer kunt beveiligen en wachtwoorden kunt instellen zodat u uw kinderen zonder angst voor schade op de computer kunt laten werken. Ook het oplossen van problemen met uw computer komt aan de orde.


In dit boek worden de volgende onderwerpen behandeld:

- doe meer met e-mail

- e-mailaccounts en adresboek

- veilig internetten

- gericht zoeken van informatie

- chatten met MSN Messenger

- foto's bewerken en afdrukken

- cd's branden

- uw computer beheren en onderhouden

- wachtwoorden en gebruikersaccounts instellen

- installeren en de-installeren van programma's

- uw systeem herstellen bij problemen

- back-ups maken van belangrijke gegevens

Recensie(s)


De bedoeling van dit boek over Windows XP is om moeders te leren de gezins-pc zo in te richten dat de hele familie hem kan gebruiken. Moeders moeten hier dan wel mee beginnen als de kinderen heel klein zijn, want anders zal zij weinig meer uit te leggen hebben. De eigenlijke bedoeling zal waarschijnlijk zijn om moeder ook wat over de pc te leren. De uitleg is gericht op beginners die nog nooit iets met een pc gedaan hebben. Moeders die het boek stap voor stap doorwerken, zullen er wel wijzer op worden. Maar deze methode is voor mensen die nu nog met de pc beginnen, erg saai. Alles is menugestuurd en wordt stap voor stap beschreven. Het boek is daarom meer geschikt in cursusverband. Op de bijgevoegde cd-rom startersgidsen voor beginners, enkele programma's als Typtrainer en Muistrainer, oefenbestanden en web-art. Met register.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.