Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4319 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te Koop Het Addo Stuur Boek ShowBiz DVD 2.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 14 februari 2018  |  Verloopt op dinsdag 15 mei 2018
269 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-51632874
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
7,95
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Te Koop Het Addo Stuur Boek ShowBiz DVD 2.

Omschrijving
Te Koop Het Addo Stuur Boek Showbiz DVD 2 voor de prijs van € 7,95.

UW FOTO'S OP CD OF DVD MET SHOWBIZ DVD 2.

In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe u met het gebruikersvriendelijke, Nederlandstalige programma Arcsoft ShowBiz DVD 2 uw digitale foto's in albums kunt sorteren. Zo kunt u uw fotocollectie overzichtelijk indelen en toegankelijk maken. Van uw foto's kunt u ook diashows samenstellen, compleet met titels, geluid en speciale effecten. Als u uw albums of diashows op een cd of dvd brandt, kunt u uw collectie buiten de computer bewaren. Veilig, maar ook handig want zo'n cd of dvd kunt u met de juiste software ook afspelen op een andere computer. Of via de televisie als u een geschikte dvd-speler heeft.

De cd-rom

Op de cd-rom bij dit boek staat een volledige Nederlandstalige versie van het programma Arcsoft ShowBiz DVD 2. Daarnaast is er een map met oefenbestanden. U kunt direct aan de slag met het programma.

Recensie(s)

Handleiding volgens het Visual Steps-model waarbij stap voor stap wordt uitgelegd en geoefend hoe pc-gebruikers met het bijgeleverde softwareprogramma digitaal foto's kunnen beheren, sorteren en presenteren. Na de installatie van het programma volgen 5 hoofdstukken over foto's binnenhalen en sorteren, foto's in een diapresentatie ordenen, die voorzien van titels, overgangen en geluid, het branden ervan op cd en dvd en het binnenhalen van data van externe bronnen. Elk hoofdstuk start met het benoemen van de beginsituatie en de leerdoelen en eindigt met tips en korte achtergrondinformatie. Via zwartwitschermprinten worden de procedures concreet in beeld gebracht. Soms is door de hoeveelheid informatie de tekst in de figuur nog maar net leesbaar. Het register en de lijst met basishandelingen zijn tamelijk kort. Voor de absolute beginner. Gebonden uitgave op A4 formaat

Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 7,95. Dus eerst € 7,95 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 7,95 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15359 gebruikers, 4319 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.