Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te Koop een Addo Stuur Boek Websites Maken.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 14 februari 2018  |  Verloopt op dinsdag 15 mei 2018
376 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-51632874
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
7,50
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Te Koop een Addo Stuur Boek Websites Maken.

Te Koop een Addo Stuur Boek Websites maken met Web! Pro voor de vaste prijs van € 7,50.

In dit handboek wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een website kunt maken. Het proces begint met het ontwerpen van de webpagina's en frames. Daarna volgt de fase van het toevoegen van tekst, afbeeldingen en allerlei grafische effecten. Aan de hand van het tekenprogramma Paint wordt uitgelegd hoe u knoppen en andere grafische elementen kunt maken. U leest hoe u een gastenboek maakt en formulieren ontwerpt voor het contact met de bezoekers van uw website. Veel aandacht wordt besteedt aan het uploaden van uw website en het publiceren op internet. De oefensite die u heeft gemaakt kunt u een jaar gratis op de speciale server plaatsen. Later kunt u die vervangen door een zelfgemaakte website. Naast het maken van een persoonlijke website als oefening, leest u in dit boek hoe u een fotoalbumsite, een hobbysite, een verenigingssite en een bedrijfssite ontwerpt.

Recensie(s)

Speciaal voor de beginners, die voor het eerst een website willen ontwerpen, is er een web-editor op de markt gebracht genaamd 'Web Pro!'. Met dit wysiwyg-pakket (Wat je ziet is wat je krijgt) kunnen gebruikers op een visuele manier websites maken, wijzigen en publiceren. Dit pakket is bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met het ontwerpen van websites. De auteur maakt gebruik van de methode 'Visual Steps', wat het lezen vereenvoudigt. Prettige grote leters, veel afbeeldingen en oefeningen, die uit kleine stappen bestaan, waardoor de instructies makkelijk op te volgen zijn. In het begin van het boek wordt de lezer ingeleid hoe hij/zij eerst de website ontwerpt met webpagina's en frames; gaandeweg komen er steeds meer elementen bij zoals het toevoegen van tekst, afbeeldingen, formulieren, een gastboek etc. De lezer wordt de service aangeboden om een jaar lang zijn/haar website op een speciale webserver te plaatsen. Ook is er als extra een cd-rom toegevoegd met de complete Nederlandstalige versie van 'Web pro! Extended Edition 2.2'. Gebonden, A4 formaat.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.