Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp Muziek.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 14 februari 2018  |  Verloopt op dinsdag 15 mei 2018
235 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-51632874
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
8,50
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp Muziek.

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp Muziek voor de prijs van € 8,50.

In dit handboek wordt stap voor stap het werken met muziekbestanden in Windows Media Player 10 behandeld. Met dit programma kunt u uw eigen muziek-cd's op de computer binnenhalen, in de mediabibliotheek opnemen en afspelen. U leest hoe u cd's kunt kopiëren (rippen) en zelf muziek-cd's samenstelt en brandt. Het gebruik van verschillende soorten audio-cd's komt aan bod. U leert hoe u uw oude LP's en cassettebandjes overzet naar de computer met het programma PolderbitS Geluidsrecorder en Geluidsbewerker.

Recensie(s)

Bekend auteur Addo Stuur doet in dit handboek uit de doeken hoe je kunt werken met muziekbestanden onder Windows XP. Daarbij geeft hij onder andere uitleg over het 'rippen' van cd's (het kopieren van muziek-cd's naar de harde schijf), online radiostations en het omzetten van muziek van een langspeelplaat naar een computer. Het boek is geschreven volgens de Visual Steps-methode: laag tempo, stap-voor-stap, met vooral heel veel schermafbeeldingen. Ideaal voor beginnende gebruikers (de serie is met name bedoeld voor senioren), maar aan de trage kant voor halfgevorderden. Harde kaft, inclusief cd-rom met Windows Media Player 10 en PolderbitS software. Met register.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.