Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4894 advertenties
Top Partners
Wehkamp.nl
Fonq.nl
► Echt HEMA
► ... meer Partners

Verkoop onderdelen en apparaten

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 25 april 2017  |  Verloopt op maandag 24 juli 2017
1935 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
HansWinter
Land
Nederland
Telefoon
0316-247527
Woonplaats
Aerdt
Website
Bekijk alle
advertenties van HansWinter
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Postcode
6913 AJ
Plaats
Aerdt
Provincie
NL - Gelderland
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Verkoop onderdelen en apparaten

Anka Onderdelen Service Arnhem was 30 jaar een van de grootste en toonaangevende onderdelen zaak op het gebied van huishoudelijke apparaten.
Heel Gelderland wist hun te vinden. Anka Onderdelen service Arnhem heeft haar activiteiten in november 2008 gestaakt. Maar door de toenemende vraag naar onderdelen van huishoudelijke apparaten heeft dhr. Hans Winter (voormalig werknemer van Anka Onderdelen Service Arnhem) in goed overleg met de voormalige eigenaresse een doorstart gemaakt om aan de wens en vraag
te kunnen blijven voldoen,en heeft nu een webwinkel geopend gespecialiseerd in onderdelen voor stofzuigers, wasautomaten, koelkasten, centrifuges, koffiezetters, scheerapparaten en vele andere elektronische huishoudelijke apparaten.
Nu hebben zij ook speciale aanbiedingen met huishoudelijke apparaten zoals wasmachines,vaatwassers, koelkasten,stofzuigers,Tv`s, en koffie apparaten.
De website is te vinden onder www.ankaonderdelenservikce.nl


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 14573 gebruikers, 4894 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.