GRATIS ADVERTEREN | SNEUP.NL

 TIP! Bestel goedkoop rolgordijnen op maat, verduisterend of transparant rolgordijn

Van:maandag 9 oktober 2017
Tot:dinsdag 9 oktober 2018
 ADVERTEERDER  
  
 NaamMaatstudio.nl
 LandNederland
 Telefoon085-27 33 621
 WoonplaatsEindhoven
 Bekijk deWebsite van de adverteerder
  
 INFORMATIE  
  
 TypeTe Koop
 Prijsvanaf 49,95
 Prijs-OptieVanaf
 Postcode5617bc
 PlaatsEindhoven
 ProvincieNL - Noord-Brabant
 LandNederland
 
 OMSCHRIJVING

Rolgordijnen van MaatStudio.nl zijn van hoge kwaliteit en voordelig geprijsd!
In de webshop berekend u eenvoudig uw prijs. Rolgordijnen passen in elk interieur, van modern tot klassiek!
Heeft u meerdere rolgordijnen nodig voor uw huis, denk dan ook eens aan onze gratis inmeetservice!


Met onze voordelige rolgordijnen op maat bepaalt u in een handomdraai de lichtinval. Maak een keuze uit de diverse types, stoftypes en kleuren. 4 types:

Standaard rolgordijn:
Strakke lijnen, functioneel, eenvoudig op te hangen en betaalbare rolgordijnen op maat. Deze alleskunner past in vrijwel elk interieur, verkrijgbaar in vele kleuren.

Rolgordijn met montageprofiel:
Eenvoudiger montage van rolgordijnen bestaat niet; met de handige clips hangt u deze rolgordijnen snel op.

Rolgordijn Cassette
Luxe cassetterolgordijnen op maat zijn een mooie aanvulling op uw interieur. Hoewel de werking hetzelfde is als de eenvoudiger modellen, getuigt het uiterlijk van luxe en smaak. In rechte of ronde cassettevorm verkrijgbaar.

Rolgordijn Cassette met U-profielen
Voor meer verduistering zet u de lichtkieren dicht met profielen. Geheel verduisteren gaat niet, maar u zorgt toch voor vergaande verduistering voor een kleine prijs. In rechte of ronde cassettevorm verkrijgbaar.

Maar wat zijn rolgordijnen eigenlijk?
Rolgordijnen op maat bestaan uit een metalen bovenbuis waar de stof op gezet wordt. Deze bovenbuis wordt aan 2 zijden afgedopt met een draaimechanisme en draai-kettingmechanisme. Standaard voeren we alle rolgordijnen uit met metalen ketting en aluminium onderlijst in de systeemkleur. De onderlijst kunt u ook mee laten stofferen. Opgerold nemen rolgordijnen maar weinig ruimte in.

Montage kan aan plafond of wand met de meegeleverde steunen of clips. Monteert u het rolgordijn op een draai-kiep-raam? Maak dan gebruik van de handige spangeleiders, zodat uw rolgordijnen mooi strak op het raam blijven hangen, ongeacht de stand van het raam.

rolgordijnen op maat, rolgordijnen, donkere rolgordijnen, transparante rolgordijnen, creme rolgordijnen, witte rolgordijnen, onderlat rolgordijnen, blauwe rolgordijnen, groene rolgordijnen, taupe rolgordijnen, rolgordijn monteren, opmeten rolgordijnen, korter maken rolgordijnen, smaller maken rolgordijnen, rolgordijnen kopen

 

(Terug) naar de advertentie >>>


Gratis adverteren doe je op Advertentiesite Sneup.nl