GRATIS ADVERTEREN | SNEUP.NL

 Investeer veilig en verstandig in bouwgrond

Van:maandag 2 oktober 2017
Tot:zondag 31 december 2017
 ADVERTEERDER  
  
 Naamzwolle1957
 LandNederland
 Telefoon0647036986
 WoonplaatsZwolle
 Bekijk deWebsite van de adverteerder
  
 INFORMATIE  
  
 TypeTe Koop
 Prijs18,06
 PlaatsCacova Ieri
 LandRoemeniŽ
 
 OMSCHRIJVING

Stop met risicodragende investeringen en investeer in bouwgrond. Nu nog zeer betaalbaar met een prima rendement op de kortere of langere termijn.

Helaas zijn er veel vooroordelen over RoemeniŽ en zal het slechts een kwestie van tijd zijn dat RoemeniŽ massaal ontdekt zal worden. Goud eerlijke lieve mensen, betaalbaar en vooral een schitterende natuur.
Vanaf Eindhoven betreft het slechts 2 uur vliegen naar Cluj Napoca en bevindt de kavel zich op een prachtige Eco locatie en op circa 625 meter hoogte in het Apuseni gebergte. De afstand vanaf het vliegveld naar de kavel betreft circa 50 autominuten en is prima te doen. De kavel is gelegen in Cacova Ierii en op korte afstand vanaf Turda en Cluj Napoca. Eveneens op korte afstand vanaf Baioara en bekend als wintersport plaats.

De kavel kan uitstekend gebruikt worden voor vakantiewoningen Ė chalets, mini camping of de bouw van een hotel. De omgeving is zeer geschikt voor Eco toerisme, paardrijden, wandel - fiets routes of bergbeklimmen. De plaatselijke overheid staat open voor diverse mogelijkheden.
De bouwkavel is nagenoeg vlak en op sommige plaatsen licht glooiend. Elektra is op korte afstand aanwezig en kan water verkregen worden middels een eigen waterput. Indien men wenst te bouwen kan men wat betreft de riolering gebruik maken van een septiktank die tegelijk met de bouw geÔnstalleerd kan worden.
De eigendomspapieren zijn in Nederland aanwezig zodat u deze niet in RoemeniŽ hoeft te controleren.

Binnen RoemeniŽ werken wij samen met een betrouwbare beŽdigde erkende tolk om uw documenten eventueel verder te kunnen vertalen.

De kavelgrootte betreft totaal 2215M2.

De vraagprijs betreft Ä 39.995,- / Betreft Ä18,06 per M2.

Indien bij voldoende interesse wordt er een 4 daagse bezichtigingsreis eind maart 2018 ingepland. Bij een eventuele daadwerkelijke aankoop wordt er maximaal Ä750,- in mindering gebracht tijdens het transport bij de notaris te RoemeniŽ.
De kavel is eventueel ook te huur en betreft de maandhuur Ä395,-
 

(Terug) naar de advertentie >>>


Gratis adverteren doe je op Advertentiesite Sneup.nl